Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова украинците да се подкрепят взаимно

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова украинците да се подкрепят взаимно
Коментари Харесай

Зеленски към украинците: Подкрепяйте се, въпреки трудностите

Президентът на Украйна Володимир Зеленски прикани украинците да се поддържат взаимно и изключително тези, които се борят за страната. Това съобщи той във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Днес се оказа, че е денят за обобщаване на тази година и проекти за идната. Проведох среща със експерти по интернационалните връзки по отношение на събитията и проектите за януари, заяви той.

Срещнах се с министъра на защитата на Франция, който дойде в Украйна. Обсъдихме съдействието през годината, възобновяване на страната ни и още една стъпка в укрепването на нашата Противовъздушна отбрана. 

Срещнах се с държавни чиновници и шефове на парламентарни комисии. Обсъдихме решенията, които се приготвят.

Днес показах и годишното обръщение до Върховната Рада по отношение на външното и вътрешното състояние на Украйна. За това по какъв начин всички ние - всички украинци - променихме света тази година и какво ще вършим през идната година. Вероятно към този момент можете да видите акцентите от всички тези събития в новините или ще ги видите, изреди президентът.

Искам да прибавя още нещо към всичко, което се направи и сподели през днешния ден, нещо неполитическо. Без значение какво се случва и какво мислите, подкрепяйте се. Задължително. Моля, отделете време да кажете благи думи на околните си. Дори това да не са близки хора - просто на други украинци. Моля, намерете опция и миг да благодарите за работата, да похвалите за това или това изпитание, за грижата, прикани той, написа news.bg.

Не сме изгубили човечността си, макар че сме претърпели ужасни месеци. Няма да го загубим, макар че ни чака тежка година. Ще стигнем до победа. Трябва да го създадем в действителност дружно, сподели още той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР